Over mij

 

Mijn naam is Myrthe Maljers, 32 jaar en woonachtig in Dongen. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, waarna ik in verschillende musical theaterproducties heb gespeeld. Ondanks m'n passie en liefde voor het theatervak, bleef het mooie massagevak ook aan me trekken. En nu ik de stap genomen heb om me te gaan omscholen tot masseur wil ik niets anders meer. 

Het is mijn grote passie om mensen een ultiem moment van ontspanning en rust te laten ervaren. Dit omdat ik geloof dat zo'n moment van totale ontspanning voor iedereen van groot belang is, zeker in de maatschappij waar we momenteel in moeten functioneren. Mensen ervaren soms, regelmatig of zelfs continue druk of stress met alle gevolgen van dien. Het is bewezen dat stress het immuun-systeem verzwakt en daardoor een rol speelt in onze gezondheid. Regelmatig een moment van rust en ontspanning nemen is dan ook geen overbodige luxe. Alle spieren in het lichaam helemaal laten ontspannen en daarnaast ook je geest even tot rust laten komen, zodat deze weer in balans kunnen komen.

Je kunt kiezen uit verschillende massageoliën, zo kun je kiezen voor een geur die bij je past. Naast dat de geuren lekker ruiken, hebben ze ieder hun eigen werking. Zo kun je op het moment van de massage kiezen voor de werking die op dat moment gewenst is. Op de pagina 'Massage boeken' kun je zien uit welke massage oliën je kunt kiezen.