Ontspanningsmassage

 

Een heerlijk, verwarmende oliemassage met gebruik van warme olie en warme doeken. 

30 minuten: Massage van gehele achterkant van het lichaam.

60 minuten: Massage van de achterkant en voorkant van het lichaam.

75 minuten: Massage van het gehele lichaam + uitgebreide nek- en hoofdmassage.

90 minuten: Massage van het gehele lichaam inclusief uitgebreide voet-, nek- en hoofdmassage. 

 

Bij de ontspanningsmassage kun je kiezen uit verschillende massageoliën: Amandel, rozen, lavendel, lemongrass of houtmix. Kijk op de pagina 'Massage boeken' voor een uitgebreide beschrijvingen van de geuren. 

 

 

Zwangerschapsmassage

 

Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam. Dit kan zorgen voor fysieke problemen in het bekken-, rug-, nek- en schoudergebied. Ook kun je tijdens je zwangerschap meer vocht vasthouden en zijn krampen in de benen en kuiten een bekend verschijnsel. En ook mentaal kan deze periode soms best een uitdaging zijn. Het is daarom juist tijdens een zwangerschap belangrijk om op tijd te ontspannen en eventuele zorgen en stress even los te laten.

Bij deze massage wordt het gehele lichaam gemasseerd en kun je (indien nog mogelijk) op je buik liggen of in zijligging met behulp van een speciaal zwangerschapskussen, waardoor je toch heerlijk comfortabel kunt liggen. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken die kunnen zorgen voor een betere nachtrust en verlichting van eventuele zwangerschapsklachten. Dit met een heerlijk warme massageolie speciaal ontwikkeld voor het zwangere lichaam. Deze geheel natuurlijke massageolie is op basis van amandel- en arganolie en de natuurlijke etherische olie van mandarijn heeft een zeer subtiele geur. Verder stimuleert de olie de bloedcirculatie, verwijdert dode huidcellen en verzacht de huid met vitamines. 

Mandarijn staat bekend als de zoetste en meest kalmerende van alle essentiële citrusoliën.

 

Het eerste trimester van de zwangerschap kun je beter nog even wachten met het ondergaan van een massage. Dit is een spannende en kwetsbare periode en dit proces willen we eerst even rustig zijn gang laten gaan.