Massage oliën

 

Bij Myrthe Masseert kun je zelf kiezen voor een massage olie die je lekker vindt en bij je past. Naast dat we allemaal zo onze voorkeur hebben voor bepaalde geuren, heeft iedere geur ook een andere werking. Zo kun je op het moment van de massage kiezen waar je behoefte aan hebt. Geef je voorkeur door bij 'opmerkingen' als je je massage boekt. Dan zorg ik dat deze olie warm klaar staat! 

 

Amandel:

Een verzachtende + voedende olie die zeer geschikt is voor alle huid types, maar met name voor de droge , rijpere en babyhuid. 

 

Rozen: 

Een fijne massage olie op basis van Zuivere Cosmetisch-geschikte Olijfolie en Jojoba olie. Door de weldaad van rozengeur zorgt deze massage olie dat zowel geest als lichaam geheel tot rust komen. Een geschikte geur als je onder spanning staat of stress ervaart.

 

Lavendel: 

Lavendel staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende effect. Het ontspant de spieren en zenuwen en wordt veel gebruikt om gemakkelijker in slaap te vallen.

 

Lemongrass: 

Lemongrass staat erom bekend dat het een positieve invloed op je gemoedstoestand heeft. Het verdrijft negatieve gedachten en een slecht humeur. De geur geeft een energiek en fris gevoel en is daarom een geschikte geur voor overdag.

 

Houtmix: 

Deze warme mix van verschillende soorten hout is zeer geschikt in de herfst en de winter. De olie werkt verwarmend en troostend en kan helpen bij een gevoel van evenwichtigheid. Verder geeft de geur van hout kracht, kalmeert en het verdiept de ademhaling.

 

Wintermix:

Een heerlijk winterse massageolie op basis van amandel- en jojoba olie en met de essentiële oliën kaneel, sinaasappel, kruidnagel, den en pepermunt. Deze massageolie heeft een versterkende en verwarmende werking bij kou. Het verwarmd en ontspant het lichaam en verblijdt de geest.