Massage boeken

 

Om je massage te boeken kun je bellen naar 06 12 83 75 69 of je kunt een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Ondertussen kun je hieronder alvast jouw favoriete olie kiezen voor tijdens de massage.

 

Graag tot ziens bij Myrthe Masseert! 

 

Contra-indicaties: 

          - Eerste drie maanden van de zwangerschap

          - Koorts (massage kan de verhoogde stofwisseling verergeren)

          - Kanker (overleg met je arts, in sommige gevallen kan een zachte massage juist goed zijn)

          - Hartaandoeningen (door ontspanning kan het hartritme dalen. Overleg met je arts)

          - Infectieziekten, zoals griep, ernstige verkoudheid (massage kan de symptomen verergeren)

          - Steenpuisten en andere besmettelijke huidaandoeningen (besmetting- en uitbreidingsgevaar)

          - Gebruik van antibiotica, bloedverdunners of medicatie met een gele sticker

            (overleg met je huisarts of specialist)

 

Massage oliën

 

Amandelolie:

Een verzachtende + voedende olie die zeer geschikt is voor alle huid types, maar met name voor de droge , rijpere en babyhuid. Een reukloze en geheel natuurlijke olie.

 

Rozenolie: 

Een fijne massage olie op basis van Zuivere Cosmetisch-geschikte Olijfolie en Jojoba olie. Door de weldaad van rozengeur zorgt deze massage olie dat zowel geest als lichaam geheel tot rust komen. Een geschikte geur als je onder spanning staat of stress ervaart.

 

Lavendelolie: 

Lavendel staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende effect. Het ontspant de spieren en zenuwen en wordt veel gebruikt om gemakkelijker in slaap te vallen.

 

Lemongrass: 

Lemongrass staat erom bekend dat het een positieve invloed op je gemoedstoestand heeft. Het verdrijft negatieve gedachten en een slecht humeur. De geur geeft een energiek en fris gevoel en is daarom een geschikte geur voor overdag.

 

Houtmix: 

Deze warme mix van verschillende soorten hout is zeer geschikt in de herfst en de winter. De olie werkt verwarmend en troostend en kan helpen bij een gevoel van evenwichtigheid. Verder geeft de geur van hout kracht, kalmeert en het verdiept de ademhaling.